Connect with us

La zi

Teatrul Masca: Festivalul Internaţional de Joc şi Joacă, în perioada 19 – 21 aprilie

Prima ediţie a Festivalului Internaţional de Joc şi Joacă, eveniment de board games şi jocuri de societate organizat de Asociaţia Cultură Prin Joc, va fi găzduit, în perioada 19 – 21 aprilie, de Teatrul Masca.

Potrivit unui comunicat al organizatorilor, pasionaţii de jocuri de societate vor putea afla primii despre noutăţile în domeniu, vor intra într-o comunitate cu aceleaşi preocupări şi vor putea descoperi o paletă largă de jocuri.

În cele trei zile de festival, vizitatorii vor putea testa o serie de jocuri, vor putea participa la prezentări, discuţii despre industrie. Vor fi organizate patru ateliere la care vor participa profesionişti în materie de Game Design, Escape Rooms şi Treasure Hunts.

Cele trei spaţii puse la dispoziţie – sala de jocuri pentru familie, sala pentru jucătorii pasionaţi sau casual şi sala în care se vor testa prototipuri de jocuri sunt deschise publicului larg pe toată durata festivalului. În fiecare sală este amenajată câte o bibliotecă de unde participanţii vor putea împrumuta şi testa jocuri. De asemenea, jucătorilor le stau la dispoziţie persoane care vor explica regulile jocurilor şi care vor răspunde întrebărilor şi curiozităţilor acestora.

Programul Festivalului Internaţional de Joc şi Joacă este următorul: 19 aprilie între orele 13,00 – 22,00; 20 aprilie între orele 09,00 – 22,00 şi 21 aprilie între orele 09,00 – 18,00.

Intrarea este liberă atât la mesele de joc, cât şi la evenimentele de prezentare, în limita spaţiului, pe toata durata desfăşurării evenimentului.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință