Connect with us

Social

Teatrul „Ion Creangă”: „Acasă la Moş Crăciun”, în perioada 8 – 22 decembrie

Cea de-a doua ediţie a evenimentului „Acasă la Moş Crăciun”, la Sala Mică din Strada Biserica Amzei

Teatrul „Ion Creangă” din Bucureşti organizează, în perioada 8 – 22 decembrie, cea de-a doua ediţie a evenimentului „Acasă la Moş Crăciun”, la Sala Mică din Strada Biserica Amzei.

„Până aproape de Ajun, căsuţa lui Moş Crăciun se mută la Sala Mică, în curtea Teatrului ‘Ion Creangă’, unde Moş Crăciun va sosi cu sania şi renii săi. Din Laponia au sosit şi elfii ghiduşi, care au pus la cale cele mai frumoase ateliere de Crăciun, crăciuniţele au avut grijă să decoreze bradul şi toată căsuţa Moşului cu lumina magică de sărbătoare, iar soldăţeii de plumb vă aşteaptă la intrare să vă conducă în labirintul poveştilor de iarnă”, informează un comunicat al Teatrului „Ion Creangă”.

În programul evenimentului sunt incluse ateliere dedicate copiilor cu vârsta sub 6 ani, în funcţie de abilităţile şi dorinţele lor. Atelierele de bricolaj sunt pentru cei mai iscusiţi pitici, iar cele creative pentru cei care au imaginaţia de neoprit; la atelierele de teatru sunt invitaţi cei mai curajoşi copii, iar la cel de art-terapie cei care vor să-şi cunoască mai bine emoţiile.

O serie de ateliere speciale au în centru poveştile. Actriţa Alexandrina Halic va lectura din cartea „Povestea Crăciunului” de Wendy Malloy, iar la final cei prezenţi vor primi în dar un cadou oferit de Editura Didactica Publishing House.

Spectacolul „Alertă în Laponia”, cu scenariul şi regia semnate de Ani Creţu, va avea premiera în prima zi a evenimentului, pe 8 decembrie, de la ora 17,00.

Din distribuţie fac parte Daniel Tudorică, Cerasela Popescu, Alexandru Prica, Andreea Mera, Ciprian Niculae, Marius Nănău, Claudia Revnic, Oliviu-Cristian Bughiu, Iulian Bălan şi Ani Creţu. Muzica este semnată de Radu Mihalache, scenografia de Roxana şi Andrei Răduţ.

Moş Crăciun va fi prezent la Teatrul „Ion Creangă” pentru a-i învăţa pe copii să construiască, să dăruiască şi să se bucure de poveşti, de la vârste fragede, informează organizatorii.

Accesul la activităţi – spectacole, ateliere şi Căsuţa lui Moş Crăciun – se face în baza biletului de participare pentru copil. Biletele au fost puse în vânzare şi pot fi cumpărate atât online, de pe platformele de ticketing Entertix şi Myticket, cât şi de la casa de bilete a teatrului.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință