Connect with us

Educatie

Universitatea ”Aurel Vlaicu” din Arad oferă 800 de locuri bugetate la admiterea din acest an

Universitatea de stat ”Aurel Vlaicu” (UAV) Arad oferă 800 de locuri la buget pentru admiterea din acest an, fiind disponibile, în total, peste 3.000 de locuri la studiile de licenţă şi master.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de conducerea UAV, pentru anul de studii 2024-2025 au fost aprobate 37 de programe de licenţă şi 30 de master, la cele nouă facultăţi ale universităţii.

„Universitatea arădeană de stat oferă, pentru anul universitar 2024-2025, peste 3.000 de locuri la licenţă şi master, dintre care 800 de locuri bugetate. Îi aşteptăm pe absolvenţii de liceu să vină la universitatea noastră, să aplice la programele noastre de studii pentru a-şi dezvolta o carieră profesională. Atât baza materială, cât şi buna pregătire a cadrelor didactice sunt garanţia unui învăţământ de calitate. De asemenea, foarte buna colaborare cu mediul economic, cu principalii angajatori din regiune creşte considerabil şansa absolvenţilor UAV de a-şi găsi rapid un loc de muncă”, afirmă, citat în comunicat, rectorul UAV, Teodor Cilan.

Înscrierile vor avea loc în perioada 8-24 iulie, pentru specializările la care admiterea se va face pe bază de dosar, şi 8-23 iulie la facultăţile unde candidaţii trebuie să susţină probe de admitere. Probe sau examene sunt prevăzute la Facultatea de Inginerie Alimentară, Turism şi Protecţia Mediului (pentru noua specializare Nutriţie şi dietetică), Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport (programul de studii Educaţie fizică şi sportivă), Facultatea de Ştiinţe Umaniste şi Sociale (la programele de studii Muzică şi Interpretare muzicală-canto), Facultatea de Design şi Facultatea de Teologie Ortodoxă.

Centrul unic de înscriere va fi în clădirea UAV din Bulevardul Revoluţiei nr.72 (Palatul BNR), cu excepţia înscrierilor pentru Facultatea de Teologie, care se vor desfăşura la sediul de pe strada Academia Teologică nr. 11-13.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință