Connect with us

Social

Târg de Carieră Feroviară în România, în perioada 12-14 iunie, în format hibrid

Carieră Feroviară în România – CFiR, singura platformă de resurse umane care se ocupă strict de domeniul feroviar şi cel al transportului urban pe şină, organizează în perioada 12-14 iunie 2024, o nouă ediţie a Târgului de Carieră Feroviară, conform unui comunicat.

Potrivit sursei citate, acest eveniment oferă o platformă ideală pentru explorarea oportunităţilor de carieră din sectorul feroviar şi al transportului urban pe şină, într-un format hibrid ce combină interacţiunile online cu cele fizice la Gara de Nord din Bucureşti, participanţii având şansa de a comunica rapid şi direct cu reprezentanţii unor companii importante, private sau de stat şi instituţii de învăţământ.

Cei interesaţi pot interacţiona cu reprezentanţii companiilor de profil în zilele de 13 şi 14 iunie în Gara de Nord Bucureşti sau în perioada 12-14 iunie la interviurile online, în funcţie de forma de participare aleasă de fiecare companie.

„La această ediţie a târgului ne bucurăm de participarea Facultăţii de Transporturi – UNSTPB şi a Facultăţii de Căi Ferate, Dumuri şi Poduri, care vor oferi informaţii valoroase despre procedura de admitere pentru anul 2024 şi alte detalii relevante pentru viitorii studenţi. Reprezentanţii celor două facultăţi vor fi pregătiţi să răspundă oricăror întrebări, de la înscriere până la oportunităţile pe care le vor avea după absolvire, tinerilor interesaţi de o carieră în acest sector vital”, notează organizatorii.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință