Connect with us

Si eu m-am nascut in Romania

Si eu m-am nascut in Romania 29.07.2017

2 august,o lume întreagă comemorează Holocaustul Romilor

Sâmbăta aceasta dedicăm rubrica ”La un ceai cu rom” unei pagini de istorie care a schimbat complet fața lumii. Dezbatem pe larg istoria genocidului rom cu invitați de seamă: istoricul Ion Sandu,părintele Nicolae Gangă și juristul Eugen Ghiță. AfIați informații mai puțin cunoscute despre Holocaustul Uitat al Romilor dar și de ce poartă această denumire, în ediția de sâmbătă.
Rubrica ”Info Rom” vă prezintă ”Ghidul de bune practici privind relatările cu și despre copii”, lansat de către Unicef în România și Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI).. Care este scopul acestui ghid, aflați chiar de la Cristina Lupu- director de programe la Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI).
La rubrica ”Romul de zece” ne relaxăm și descoperim că frumusețea și talentul fac casă bună împreună! Anais Nica este o tânără foarte talentată care cântă la nai. Deși a început studiul de puțin timp, aceasta câștigă premiu după premiu la concursurile naționale. A moștenit un munte de talent de la bunicul său, clarinetistul George Udilă. Bunic și nepoată cântă împreună, live!
Nu uităm nici de muzica atât de dragă dumnevoastră. Instrumentiști talentați vin să vă cânte și să vă încânte. Așadar, petreceți o dimineață perfectă cu emisiunea ”Și eu m-am născut în România!”, de la 10.30 pe Național TV!

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință