Connect with us

Si eu m-am nascut in Romania

Si eu m-am nascut in Romania 24.12.2016

O ediție specială în această sâmbătă dedicată celei mai iubite sărbători din an: Crăciunul. ”La un ceai cu rom” invitat în platou este părintele Daniel Gangă care ne va vorbi despre semnificația profundă a Crăciunului. O discuție despre spiritul sărbătorilor de iarnă, unitatea familiei, spiritualitate și credință.
La ”Kestiuni rome” vă arătăm povestea emoționantă a Didinei, o mamă de etnie romă care își crește singură cei șapte copii. Am cunoscut-o atunci când ne-am alăturat inițiativei de ajutorare din partea echipei UNICEF România și a lui Smiley-ambasador UNICEF. În pofida sărăciei dureros de vizibile, Didina își crește cu abnegație copiii iar cel mai important este că insistă ca aceștia să nu abandoneze școala. Cum îi ajută mai exact UNICEf România, vedeți în reportajul de sâmbătă.
Rubrica ”Info Rom” vine cu știri foarte importante. La Gala de Excelență a Romilor, ediția 2016, veți vedea cei mai talentați romi care au făcut performanță în diferite domenii de activitate în anul 2016. De asemenea, Clubul CS Scorpion din București în parteneriat cu Federația Română de Karate, sprijiniți ca de fiecare dată de Asociația Partida Romilor ”Pro-Europa” au organizat cu puțin timp în urmă, Cupa Scorpion ediția a IX-a. Vedeți sâmbătă imagini de la eveniment.
Așadar, vă așteptăm cu multă bună dispoziție, informații utile și muzică buna, sâmbăta de la ora 9.30, pe Național TV!24

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință