Connect with us

Si eu m-am nascut in Romania

Și eu m-am născut în România 24.03.2018

Ceaiul cu rom de sâmbătă îi are ca invitați pe membrii tarafului Alex de la Voluntari. Băieții își aduc instrumentele și ne cântă în platou. Multă voie bună, cântec și glume! Dacă afară este ger, noi vă oferim toate motivele să nu plecați din fața micilor ecrane!
R(omul) de zece al acestei ediții este Alexandru Ciuta, elev în clasa a VIII-a la Școala Profesională Franceză ”Aurel Vijoli” din Făgăraș. Este pasionat de grafică și desen dar are și o poveste de viață emoționantă pe care merită să o urmăriți.
La ‘’Info Rom’’ avem imagini de la cel mai nou parteneriat semnat între Asociația Partida Romilor Pro-Europa și Inspectoratul Școlar al Municipiului București care vizează admiterea elevilor și studenților pe locurile alocate romilor în anul universitar 2018-2019.
Un material dedicat Zilei Internaționale pentru Eliminarea Discriminării Rasiale, pe care o celebrăm anual la data de 21 martie, îl puteți urmări la rubrica’’ Kestiuni rome’’. Statisticile cu privire la cazurile de discriminare înregistrate în țara noastră, vor fi prezentate de Ilie Dincă-membru CNCD.
”Și eu m-am născut în România” vă așteaptă sâmbătă, de la ora 10.30, la postul Național TV !

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință