Connect with us

Si eu m-am nascut in Romania

Si eu m-am nascut in Romania 24.02.2018

La 162 de la Dezrobirea romilor, emisiunea noastră vă invită să urmăriți o serie de materiale dedicate acestei zile cu semnificație aparte. Am fost prezenți la conferința organizată în cadrul Camerei Deputaților din Parlamentul României. Asociația Partida Romilor Pro-Europa împreună cu Federația Democrată a Romilor, Agenția Națională pentru Romi și Centrul Național de Cultură ‘’Romano-Kher’’ au avut ca subiect pe masa dezbaterilor: rasismul ca barieră în eliberarea și emanciparea romilor. Deputați, consilieri de stat și activiști romi au confirmat prezența la eveniment. Tot la ‘’Info Rom’’ vă arătăm ceremonia depunerii de coroane de la monumentul lui Mihail Kogălniceanu din capitală. Am fost prezenți și la spectacolul ‘’Marea Rușine’’o piesă de teatru care atinge multe dintre punctele nevralgice ale comunității rome.
La rubrica’’La un ceai cu rom’’ marcăm o altă zi specială. Pe 21 februarie sărbătorim Ziua Internațională a Limbii Materne, un prilej bun pentru a-i avea ca invitați în platou pe profesorul Gheorghe Sarău și inspectorul Ionel Cordovan.
R(omul) de zece al acestei ediții este Lavinia Banu-policy assistent în cadrul Comisiei Europene de la Bruxelles. Ne va povesti pas cu pas care este rețeta succesului ei dar și cum se menține într-un mediu atât de competitiv.
Emisiunea ”Și eu m-am născut în România” vă așteaptă de la ora 10.30, pe Național TV!

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință