Connect with us

Si eu m-am nascut in Romania

Si eu m-am nascut in Romania – 23.07.2016

Parfumul vremurilor de odinioară cu Mioara Lincan și George Udilă, ”La un ceai cu rom”, doi invitați foarte îndrăgiți de public, Mioara Lincan și George Udilă vă invită să luați pulsul vremurilor de odinioară. Cum arătau anii tinereții, cât de aplaudată era muzica acestora dar mai ales care sunt cele mai frumoase amintiri pe care le evocă cu nostalgie, aflați sâmbătă în emisunea Și eu m-am născut în România.
Viitorii studenți nu trebuie să omită rubrica”Info Rom”pentru că vor afla toate informațiile de care au nevoie pentru a reuși să obțină un loc bun pe locurile special alocate acestei minorități. O altă știre interesantă este proiectul derulat de Forumul Femeilor Rome Ffrr, un demers care ne ajută să înțelegem de ce este important ca femeia romă să se implice mai mult în comunitatea din care provine.
La rubrica ”Kestiuni”, faceți cunoștință cu ultimul meșteșugar argintar al Bucureștiului. Radu Nevers ne-a primit în micul său atelier și ne-a inițiat în tainele acestei meserii pe cale de dispariție!

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință