Connect with us

Si eu m-am nascut in Romania

Și eu m-am născut în România 18.03.2017

Mediatorul școlar, salvatorul copiilor defavorizați
Sâmbăta aceasta acordăm o atenție deosebită mediatorului școlar. Aflăm statistici, dezbatem cu privire la rata abandonului școlar și aflăm noutăți legate de meseria de mediator școlar de la invitații din platou: prof. doctor Elena Radu și Sorin Dumitru, mediator școlar.
La rubrica ”R(om)ul de zece” vă prezentăm un fost campion la box. Vasile Gârgavu din Călărași, are 57 de ani și ne va duce departe cu poveștile sale, pe când câștiga medalie după medalie. A fost triplu campion național la box și întreaga viață și-a dedicat-o sportului. Îi aflați întreaga poveste în ediția de sâmbătă.
La rubrica ”Info Rom” veți vedea imagini de la parteneriatul semnat între Unicef în România și Federația Română de Fotbal. Acordul de colaborare este menit să să îi protejeze pe copii de orice formă de abuz. Un alt eveniment care a marcat săptămâna a fost evenimentul intitulat ”Pactul pentru demnitatea femeii rome”, susținut de Forumul Femeilor Rome în România. Ce au învățat femeile prezente la eveniment, aflați numai la ”Info Rom”.
Muzica pe care o îndrăgiți atât de mult va fi și ea prezentă în emisiune! Nu schimbați canalul, emisiunea ”Și eu m-am născut în România” vă așteaptă de la ora 10.30, pe Național TV!

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință