Connect with us

Si eu m-am nascut in Romania

Si eu m-am nascut in Romania 14.04.2018

În ediția de sâmbăta aceasta vă invităm să urmăriți în rubrica ‘’Info Rom’’ imagini de la două evenimente importante: Olimpiada Națională de Limba Rromani, ediția XIX și Concursul Național ‘’Istoria și Tradițiile Rromilor’’, ediția XI. Cine sunt premianții de anul aceasta dar mai ales în ce au constat probele, veți vedea în grupajul nostru informativ. Tot aici v-am pregătit și o surpriză, răspundeți corect la întrebarea emisiunii și câștigați bilete gratuite la Concertul Extraordinar de Jazz care va avea loc pe data de 20 aprilie, ora 19:00 la Sala Auditorium a Muzeului Național de Artă al României din București.
În platoul rubricii ‘’La un ceai cu rom’’ sosesc Alexandrina Peter și Ionel Cordovan. Cei doi inspectori ne vor spune pe larg despre cel mai nou protocol semnat în beneficiul elevilor de etnie romă. În plus, cei doi ne vor spune pe larg despre admiterea pe locurile alocate romilor dar și despre alte proiecte educaționale interesante.
La ’’Kestiuni rome’’ vă prezentăm un material despre‘’Iubiri interzise la Auschwitz’’ unde vom afla despre cazurile mai puțin cunoscute ale unor soldați naziști care s-au îndrăgostit de prizoniere de etnie romă sau de prizoniere evreice. Dacă au fost sau nu povești cu final fericit, aflați din materialul de sâmbătă.
Emisiunea”Și eu m-am născut în România”, vă așteaptă de la 10.30, pe Național TV!

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință