Connect with us

Si eu m-am nascut in Romania

Si eu m-am nascut in Romania 08.09.2018

În ediția din această săptămână a emisiunii |”ȘI EU M-AM NĂSCUT ÎN ROMÂNIA”, vă invităm să descoperiți oameni de succes, cu realizări remarcabile, personaje cu povești deosebite care au promovat limba romani, cultura și istoria romilor și mai ales au slujit interesele acestei etnii.

În ediția din această săptămână a emisiunii „ȘI EU M-AM NĂSCUT ÎN ROMÂNIA”, vă invităm să descoperiți oameni de succes, cu realizări remarcabile, personaje cu povești deosebite care au promovat limba romani, cultura și istoria romilor și mai ales au slujit interesele acestei etnii. Unul dintre aceștia este profesorul universitar, doctor Gheorghe Sarău, un bun prieten al romilor, iubitor al limbii romani, lingvist de talie internațională, care s-a implicat în dezvoltarea sistemului de școlarizare al romilor. În premieră vă oferim imagini de la aniversarea-surpriză pregătită de către elevii, studenții, colegii și prietenii săi din toată țara.
Amintim telespectatorilor noștri că începând de săptămâna viitoare îi așteptăm într-o nouă prezentare. Vă dăm întâlnire în fiecare sâmbătă și duminică, începând cu ora 9.00, tot pe Național TV, cu un nou format al emisiunii dedicate minorității rome. Vom continua să oferim publicului reportaje și materiale inedite privind tradițiile, cultura, meșteșugurile, educația, sănătatea și personalitățile rome dar și știri și dezbateri de actualitate, toate reunite sub titlul „DIN VIAȚA ROMILOR”.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință