Connect with us

Si eu m-am nascut in Romania

Si eu m-am nascut in Romania 03.02.2018

Sâmbătă continuăm seria reportajelor dedicate vedetelor și personalităților de etnie romă. După Charlie Chaplin sau Elvis Presley, ne îndreptăm atenția spre actorul Yul Brynner. Extrem de iubit la Hollywood, aceasta a avut origini rome pe care și le-a recunoscut mereu. A fost câștigător al Oscar-ului, a inspirat generații la rând dar ma ales a fost un activist rom foarte implicat. Amănunte neștiute despre viața actorului, aflați în ediția de sâmbătă!
Tot atunci discutăm la rubrica ”La un ceai cu rom” cu Dănuț Dumitru-director advocacy în cadrul fundației Roma Education Fund România. Acesta vine însoțit de două studente, beneficiare ale programului de burse REF. Prin urmare, părinți, elevi, studenți și doctoranzi, vă invităm să fiți atenți la discuție pentru că se va vorbi despre etapele de înscriere, cursurile predate aici, programe de internship, educație civică, educație financiară și programe de schimb cultural la Bruxelles!
R(omul) de zece al acestei ediții este Marius Onică, un adolescent în vârstă de 14 ani, elev în clasa a 8-a la liceului George Enescu din București. Băiatul cântă la clarinet și pian, este foarte talentat și multi-premiat!
”Și eu m-am născut în România” vă așteaptă de la ora 10.30, pe Național TV!

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință