Connect with us

La zi

Educația financiară reprezintă viitorul, anteprenoriatul o alternativă reala pentru comunitățile dezavantajate

La finalul clasei a VIII-a, elevii au marea responsabilitate de a-și croi drumul dorit în viață, prin alegerea instituției care să îi ajute să-și dezvolte competențele profesionale necesare pe piața muncii.

Pentru a lua o decizie bună, este necesar ca aceștia să cunoască opțiunile de studiu pe care le au la dispoziție, să fie informați cu privire la abilitățile pe care le vor dobândi după ciclul de studii din instituția aleasă și meseriile pe care le vor putea îmbrățișa datorită cunoștințelor accumulate.

• Cum te pregătești pentru viitorul tău ?
• Cum vă arata viitorul tău de munca?
• Educația financiara element de baza în dezvoltarea ta !
• Anteproneriatul aternativa pentru comunitățile dezavantajate ?
• Cum am putea dobândi competențele respective ?

Acestea sunt întrebările la care parteneri și invitații nostri au răspuns elevilor și tinerilor prezenți la acțiunea „Educația financiară reprezintă viitorul, anteprenoriatul o alternativă reala pentru comunitățile dezavantajate”.

Aceştia nu deţin competențe antreprenoriale,adecvate, nu au o educaţie financiară.


Acțiunea a vizat facilitarea integrării/reintegrării sociale și profesionale a tinerilor romi, în vederea valorizării acestora ca resurse importante cu finanțare pe baza parteneriatelor cu entități recunoscute din România și străinătate.

Educația, rămâne pilonul noștru de dezvoltare comunitară,misiunea noastră este să promovam educația în toate formele ei și să asiguram un mediu de dezvoltarea armonioasa prin promovarea excelenței și asigurarea accesului egal la educație, joaca un rol foarte important în rândul elevilor /tinerilor romii.

Acţiunea „Educația financiară reprezintă viitorul, anteprenoriatul o alternativă reala pentru comunitățile dezavantajate” a fost realizată cu sprijinul Partidei Romi,or „Pro-Europa”.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință