Connect with us

Educatie

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” anunţă înscrieri la admiterea în învăţământul universitar în filiala din Botoşani

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” (UAIC) Iaşi a anunţat, marţi, printr-un comunicat de presă, că în perioada 12-17 iulie 2021 va organiza, în premieră, admiterea pentru înscrierea în învăţământul universitar în filiala din Botoşani.

Candidaţii care sunt interesaţi să se înscrie la cursurile filialei din Botoşani au la dispoziţie 100 locuri la patru programe de studii, dintre care două la studii de licenţă şi două la studii de master.

„Activităţile didactice la filiala din Botoşani vor fi susţinute de cadre didactice ale UAIC şi specialişti locali care îndeplinesc toate condiţiile academice pentru asociere. Pentru specializările în regim de învăţământ cu frecvenţă, activităţile didactice vor avea loc la sediul din Botoşani, de la Colegiul Naţional A.T. Laurian”, se arată în comunicatul UAIC.

Înscrierea pentru anul universitar 2021-2022 se va face fizic, la sediul filialei, dar şi online, în perioada 12-17 iulie.

La Botoşani sunt disponibile următoarele secţii: Finanţe-Bănci (studii universitare de licenţă, învăţământ la distanţă, 25 locuri cu taxă), Administraţie publică (studii universitare de licenţă, învăţământ la distanţă, 25 locuri cu taxă), Retorica discursului ştiinţific, literar, jurnalistic, publicitar şi electoral (studii universitare de master, învăţământ cu frecvenţă, 9 locuri la buget/16 locuri cu taxă), Drept privat (studii universitare de master, învăţământ cu frecvenţă, 10 locuri la buget/15 locuri cu taxă). 

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință