Eveniment

Gala Romilor Brașoveni, premiază r(omul) de lîngă tine!

Astăzi 24 iulie, de la ora 17, la Sergiana Center Braşov se va desfăşura, cu sprijinul Partidei Romilor “Pro-Europa”, Gala Romilor Brașoveni, premiază r(omul) de lîngă tine!

Prin completarea formularelor puse la dispoziţie on-line, aţi avut posibilitatea de a desemna personalităţile rome despre care credeţi că merită recunoaşterea şi aprecierea comunităţii.

Modelele de succes, poveștile extraordinare, tradițiile recunoscute, muzica și invitați care mută accentul pe valorile romilor, toate acestea se vor regăsi la Gala Romilor Brașoveni, un eveniment de recunoaştere și încurajare a valorilor etniei rome din județul Brașov.

Prin acest eveniment urmărim creșterea vizibilități acestor persoane, dar și eliminarea stereotipurilor și prejudecăților negative despre romi.

Astfel, acordarea premiilor va alterna cu momente artistice şi cu multă voie bună!

Prin organizarea acestui evenimet, organizatorii, Partida Romilor “Pro-Europa” a căutat acele persoane de etnie romă, care prin exemplul personal sunt modele de succes, persoane care s-au remarcat în una din urmatoarele categorii: sănătate, educație, muzică-arte, sport, cultură, afaceri, ori tineri în formare, liceeni și studenți apreciați în unitățile de învățământ pe care le frecventează!

Mai multe detalii despre evenimentul „Gala Romilor Braşoveni”, găsiţi aici: https://gala-romilor-brasoveni.blogspot.com/p/home.html

Lasă un răspuns Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință

Exit mobile version