Monden

Zodii care pot ajunge la despărţire sau divorţ în 2017

Anul 2017 este plin de surprize. Află dacă urmează să te căsătoreşti sau dacă rămâi singur în acest an.

Balanţă

2017 va fi un an intens pentru tine din punct de vedere sentimental. Emoțiile tale vor urca și vor coborâ ca într-un montagne russe și vei fi pusă în fața unei grele încercări: ori vei face pasul cel mare, ori te vei despărți de partenerul actual. Indiferent care va fi decizia ta, consecințele vor fi în avantajul tău pe termen lung.

Săgetător

În plan matrimonial, 2017 nu va fi cel mai bun an pentru Săgetători. Cu Saturn în casa relațiilor Săgetătorilor, dragostea sau căsnicia lor riscă să fie pusă la încercare. Dacă formați un cuplu solid, astrele nu vor duce neapărat la despărțire, dar cu siguranță vor exista tot felul de dispute între tine și partenerul tău. Dacă vei fi suficient de atentă, vei învăța multe din toate aceste trăiri.

Capricorn

În 2017, fie îți oficializezi relația, fie renunți definitiv la actuala relație de cuplu. Saturn testează trăinicia legăturii şi vrea să înţelegi mai bine ce aştepţi de la o relaţie, ce doreşti de la celălalt, ce-ar dori celălalt de la tine şi ce i-ai putea oferi. Şi vrea să înveţi să clădeşti punţi între suflete în mod responsabil, cu răbdare şi maturitate.

Cum va fi anul 2017 pentru celelalte zodii

Berbec

În 2017, Berbecii vor trăi cu Uranus în casa cuplului. O planetă iubitoare de nou și libertate, care detestă rutina şi te provoacă mereu să reinventezi viaţa în doi. Are un efect electrizant pentru relația ta conjugală, așa că vei trăi experințe de neuitat alături de persoana iubită în anul ce urmează.

Taur

Nativii acestei zodii care au deja o relație stabile vor avea parte în 2017 de o atmosferă agreabilă în cuplu, marcată de o tandră complicitate și de mici surprize plăcute pe care vi le faceți unul celuilalt. Pentru celibatare, o relație mai veche se poate finaliza cu o căsătorie până la sfârșitul anului viitor.

Gemeni

Jupiter, Marele Benefic, va fi în casa iubirii Gemenilor până în octombrie 2017, prevestind un an pasional, care abundă de conjuncturi favorabile. Este posibil să îți extinzi familia sau să îți oficializezi relația de iubire. Pur și simplu, tu și partenerul tău vă înțelegeți din priviri, iar valorile familiei tradiționale încep să ocupe un rol tot mai important în viețile tale.

Rac

2017 nu promite evoluţii spectaculoase în viaţa de cuplu a Racilor. Pot exista excepţii, bineînţeles, în funcţie de particularităţile horoscopului personal, întocmit pentru locul, data şi ora exactă a naşterii. Dar pentru Raci, în general, anul se anunţă destul de liniştit. Relaţiile existente decurg în parametrii obişnuiţi. Iar dacă este să apară relaţii noi, este puţin probabil ca ele să nască pasiuni furtunoase sau cine ştie ce turbulenţe care să îţi afecteze semnificativ existenţa.

Leu

Pentru Lei, atmosfera din cuplu nu va fi chiar fără niciun norișor, dar nici nu se va întâmpla ceva grav. Există slabe șanse de separare între tine și partenerul tău în anul ce urmează, doar că atitudinea ta va fi când distantă, când de-a dreptul ostilă, fără a putea stabili o comunicare bună cu persoana iubită.

Fecioară

Casa relațiilor Fecioarei va fi marcată de Pluto, un perfecționist aflat permanent în căutare de autentic și absolut. Pluto creează situații menite să te facă să conștientizezi care sunt dorințele și nevoile tale în raport cu partenerul de viață să „curăţe” terenul de ceea ce este greşit, fals sau inutil, să ridice calitatea relaţiei, să o ducă mai aproape de ceea ce ar trebui să fie cu adevărat. Dacă nu reuşeşte, Pluto poate distruge ceea ce există, spre a clădi în loc altceva, mai bun.

Scorpion

Venus și Marte intră în casa familiei și îți dezvoltă latura protectoare. Vei fi mai atentă la nevoile persoanei iubite, iar el va vedea în tine persoana de care va avea nevoie întreaga viață. De asemenea, vei simți nevoia unei evoluții în relația de cuplu, fie că te gândești la extinderea familiei sau la asumarea unor noi angajamente, vei face un pas important, un pas de care îți era teamă în 2016.

Vărsător

Anul viitor, este posibil să cunoşti pe cineva cu care împărtăşeşti acelaşi interese intelectuale, culturale sau spirituale, este posibil ca relaţia actuală să își lărgească orizontul, să călătoreşti împreună cu omul drag, să ai o experienţă amoroasă cu cineva care provine din alt mediu cultural sau de pe alte meridiane geografice. Aceste predispoziţii se pot manifesta pe tot parcursul anului 2017, dar mai pregnant în ultimul trimestru.

Pești

Pentru Pești, 2017 nu pare a fi un an ieşit din comun din punct de vedere matrimonial. În cea mai mare parte a timpului, situaţiile tind să curgă în sensul firesc, într-o manieră mai degrabă plăcută. În cazul în care ai deja o relaţie, lucrurile decurg mai armonios, mai tandru, mai plăcut, într-o mai bună înţelegere.

Lasă un răspunsAnulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință

Exit mobile version