La zi

Ziua Internationala a Romilor sarbatorita si la Cugir

Cu prilejul „Zilei Internationale a Rromilor”, la sediul Baia Sociala din Cugir a avut loc un spectacol cultural artistic organizat de reprezentantii Asociatiei Cultura si Traditie ROM & GAL, Serviciul Public de Asistenta Sociala, Primaria Locala si a aportul Scolii Gimnaziale „Singidava” Cugir.

Manifestarea a fost precedata timp de doua zile de activitati sportive organizate intre tinerii rromi si romani, programul cultural artistic desfasurat sub genericul „Viitorul suntem noi”, sustinut de elevii de etnie rroma ai Scolii Gimnaziale „Singidava” €™ incheind acest moment aniversar. Elevii care frecventeaza scoala au fost premiati cu cadouri constand in carti si dulciuri oferite din partea primariei, iar organizatorii le-au oferit diplome de participare. Acompaniati de fanfara „Transilvania” ™ si de instrumentisti ai unor formatii locale, copiii si nu doar ei, s-au intrecut in cantec si dans, printr-un repertoriu specific etniei rrome.

Invitati de onoare ai acestui eveniment au fost: primarul orasului Adrian Teban, viceprimarul Horia Rotche, directorul adjunct al Scolii Gimnaziale „Singidava”, Gabriela Lupu, reprezentantii Serviciului Public de Asistenta Sociala Adriana Crisan si Cristian Roman, precum si mediatorul scolar Gabriela Pienar.

Lasă un răspuns Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință

Exit mobile version