Connect with us

Educatie

World Education Fair – la Bucureşti, Constanţa şi Brăila, în perioada 24 – 26 septembrie

Târgul Educaţional „World Education Fair” se va desfăşura fizic, cu respectarea normelor sanitare, la Bucureşti (24 septembrie), Constanţa (25 septembrie) şi Brăila (26 septembrie), accesul urmând să fie gratuit, pe bază de înregistrare prealabilă pe site-ul evenimentului.

Ana Maria Papp, director dezvoltare IntegralEdu, a precizat că şi la ediţia din acest an vor participa 50 de instituţii din străinătate.

„La această ediţie vom avea participarea a 50 de instituţii din străinătate, de la tabere de limbi străine, licee, universităţi, organizaţii care oferă pregătire lingvistică pentru diferite certificări, alături de două instituţii din România – BISM şi American Hotel Academy. De asemenea, prezenţa Campus France şi DAAD România ce vor oferi informaţii despre studiile în Franţa şi, respectiv, Germania. Este o onoare pentru noi şi la această ediţie să avem un număr mare de organizaţii din Franţa, ceea ce indică dorinţa acestora de a recruta tinerii români”, a declarat Ana Maria Papp, într-o conferinţă de presă.

La Bucureşti târgul va avea loc la Hotel Radisson Blu, pe 24 septembrie, între orele 10,00 – 17,00, la Constanţa pe 25 septembrie la Hotel Continental Forum, între orele 11,00 – 16,00, şi la Brăila pe 26 septembrie, la Biblioteca Judeţeană „Panait Istrati”, între orele 11,00 – 16,00.

În topul destinaţiilor de studii alese de clienţii IntegralEdu pe primul loc rămâne Olanda, pe locul al doilea se menţine Regatul Unit. Pe următoarele locuri se află Germania, Italia, Danemarca şi Statele Unite ale Americii.

„Costurile anuale pentru un liceu din UK încep de la 15.000 de lire sterline şi pot ajunge până la 50.000 de lire sterline şi includ, pe lângă taxele de şcolarizare, cazarea şi masa, materialele de studiu, activităţile extra şcolare ce folosesc utilităţile din campus. Toate activităţile oferite de şcoli sunt extrem de importante pentru dosarul viitorului candidat la universitate. (…) În Spania, costul anual mediu al unui liceu independent este de aproximativ 30.000 de euro, în Portugalia – aproximativ 28.000 de euro, în Germania – aproximativ 40.000 de euro, iar în Elveţia porneşte de la 65.000 de franci”, a precizat Raluca Niculae.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință