Connect with us

La zi

West Side Hallo Fest: Concerte, ateliere şi concurs de costume, în perioada 27 – 29 octombrie

Concerte rock, ateliere pentru copii, trasee misterioase şi un concurs de costume vor avea loc, în perioada 27-29 octombrie, la prima ediţie a West Side Hallo Fest, în zona Lacul Morii din Sectorul 6 al Capitalei.

Potrivit unui comunicat insula, digul, dar şi o parte de la baza lui vor fi amenajate în tematica de Halloween.

42.100 de metri pătraţi vor fi transformaţi într-un tărâm de poveste. Nu mai puţin de 15,5 tone de dovleci vor fi pregătiţi atât pentru decor, cât şi pentru atelierele de sculptat şi pictat, organizate pentru cei mici. O parte dintre dovleci vor deveni felinare ce vor lumina o porţiune din parc, iar digul Lacul Morii va fi decorat cu arcade gigant, informează organizatorii.

„La baza digului, va fi o zonă cu vânzare, plină cu flori, plante şi dovleci sculptaţi şi pictaţi. Iar pe dig vor fi întâmpinaţi de statui vivante, costumate în tematică şi vor putea admira diverse momente artistice. Pe toată porţiunea promenadei amenajate, ce măsoară 10.000 de metri pătraţi, vor trece pe sub arcade gigant, de câte cinci metri înălţime fiecare, decorate de către peisagiştii Primăriei Sectorului 6. Cei care vor dori o plimbare cu trenuleţul vor fi preluaţi de la Mehadia şi duşi până la insulă, unde va fi centrul distracţiei. Acolo, pe o suprafaţă de 32.100 metri pătraţi vor fi amenajate aproximativ 30 de arcade, un labirint cu trasee misterioase din 1.000 de baloţi din paie, ateliere de confecţionat măşti, căsuţa dulciurilor, dar şi zone pentru organizarea de jocuri tematice pentru copii, picturi pe faţă, zone de relaxare”, se arată în comunicat.

Pe insula Lacului Morii vor avea loc atât momente artistice, cât şi concerte rock. Pe scenă vor urca, în cele trei zile de festival, Cargo, The Rock – cea mai mare trupă românească de tribute AC/DC, Iuliana Beregoi şi Dora Gaitanovici. Cei de la Patronatul Antreprenorilor din Industria Înfrumuseţării din România vor pregăti o paradă de costume, machiaj şi coafuri.

De asemenea, pe insulă vor fi 50 de comercianţi, ce vor veni cu fel de fel de obiecte confecţionate, plus alţi 20, cu bunătăţi, multe preparate din dovleac.

Seniorii, sprijiniţi de DGASPC Sector 6, vor lucra o rochie de senzaţie, din frunze de toamnă. Va fi o rochie reinterpretată după cea care apare în celebrul videoclip „November Rain” al trupei americane Guns N’ Roses, precizează sursa citată.

„Biletul de acces” la West Side Hallo Fest va fi costumaţia.

În prima de zi festival, programul va începe la ora 12,00, iar sâmbătă şi duminică, de la ora 10,00. Distracţia va ţine până seara, la ora 22,00.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință