Connect with us

Eveniment

„Weekend pe Bulevardul Castanilor” la Ploieşti, până pe 12 septembrie

Primăria Ploieşti a anunţat că va organiza „Weekend pe Bulevardul Castanilor”, un eveniment dedicat cetăţenilor municipiului care se va desfăşura în zilele sâmbătă şi duminică

Primăria Ploieşti a anunţat că va organiza „Weekend pe Bulevardul Castanilor”, un eveniment dedicat cetăţenilor municipiului care se va desfăşura în zilele sâmbătă şi duminică, începând cu 14 august şi până în data de 12 septembrie.

În perioada celor cinci weekend-uri dedicate acestui eveniment, Bulevardul Independenţei (Castanilor) din Ploieşti va fi închis circulaţiei autovehiculelor.

Primăria a pregătit, pentru zilele de 14 şi 15 august, o serie de spectacole de teatru, demonstraţii şi competiţii sportive.

„Clubul Sportiv Municipal Ploieşti va organiza activităţi la care vor participa atât membrii clubului, cât şi tineri dornici să facă sport, sub supravegherea antrenorilor secţiilor. Vor fi demonstraţii sportive şi competiţii din diferite discipline, pe bulevard urmând să fie amplasate coşuri de baschet, mese de ping pong, amenajate terenuri de fotbal sau handbal, în funcţie de activităţile de la fiecare sfârşit de săptămână”, informează Primăria Ploieşti.

De asemenea, va fi organizat „Târgul cu bunătăţi şi dichisuri”, în cadrul căruia vor fi amenajate standuri cu delicatese culinare, cum ar fi dulceţuri, şerbet, zacuscă, siropuri, produse apicole, delicii turceşti, produse din lavandă sau diferite produse tradiţionale.

Sâmbătă, 14 august, începând cu ora 10,00, pe scena ce va fi amenajată pe Bulevardul Castanilor, Teatrul „Toma Caragiu” Ploieşti va prezenta spectacolul „Prostia Omenească”. În cursul aceleiaşi zile, de la ora 19,30, actorii Teatrului „Toma Caragiu” vor susţine spectacolul „Majestic Estival”.

Duminică, 15 august, începând cu ora 19,30, în centrul civic va avea loc un moment artistic susţinut la pian de artiştii Filarmonicii „Paul Constantinescu” Ploieşti.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință