Connect with us

Social

Vrancea: Aproape 4.300 de elevi din judeţ vor beneficia de o masă caldă la şcoală

Aproape 4.300 de elevi din opt localităţi din judeţ vor beneficia de o masă caldă la şcoală în cadrul unui program pilot derulat în anul şcolar 2022 – 2023

Aproape 4.300 de elevi din opt localităţi din judeţ vor beneficia de o masă caldă la şcoală în cadrul unui program pilot derulat în anul şcolar 2022 – 2023, a anunţat, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Vrancea, Cătălin Toma.

„4.286 de elevi din opt localităţi vrâncene vor beneficia de o masă caldă la şcoală, în cadrul unui program pilot derulat la nivel naţional. Pe lista unităţilor administrativ – teritoriale şi a unităţilor – pilot de învăţământ în care se va implementa proiectul prin care se va acorda suport alimentar elevilor în anul şcolar 2022 – 2023 figurează şi localităţile Mărăşeşti, Păuneşti, Sihlea, Gura Caliţei, Homocea, Slobozia Bradului, Poiana Cristei şi Tănăsoaia„, a declarat Cătălin Toma.

Preşedintele CJ Vrancea a precizat, pentru Agerpres, că numărul copiilor care vor primi masă caldă în acest an şcolar s-a dublat faţă de anul trecut, după ce pe lista şcolilor în case se va derula programul au intrat alte trei unităţi de învăţământ, între care Şcoala Gimnazială Slobozia Bradului, unde învaţă aproape 1.500 de elevi.

Valoarea zilnică a produselor acordate elevilor în cadrul programului Masa Caldă s-a majorat anul acesta de de la 10 la 15 lei/masă/beneficiar.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință