Connect with us

Social

Videoconferinţă cu prilejul lansării proiectului ‘Platforma naţională de bune practici pentru romi – etapa II’

 Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene prin Punctul Naţional de Contact pentru Romi (PNCR) organizează o videoconferinţă cu prilejul lansării proiectului ‘Platforma naţională de bune practici pentru romi – etapa II’.

Proiectul este cofinanţat de Comisia Europeană, Direcţia Generală Justiţie şi Consumatori prin Programul pentru Drepturi, Egalitate şi Cetăţenie

Totodată, proiectul va sprijini în continuare demersurile Punctul Naţional de Contact pentru Romi în contextul eforturilor naţionale de îmbunătăţire a situaţiei cetăţenilor români aparţinând minorităţii rome. Concret, proiectul va finanţa: îmbunătăţirea platformei de comunicare online pentru a facilita dialogul între autorităţile naţionale şi comunităţile cu romi, precum şi între PNCR din România şi PNCR din alte State Membre, asigurând astfel creşterea nivelului de participare a cetăţenilor de etnie romă în proiectarea politicilor publice. Valoarea proiectului este de aproximativ 136.000 euro.

La conferinţă va participa Corina Atanasiu, secretar de stat în cadrul MIPE şi coordonatorul Punctului Naţional de Contact pentru Romi. De asemenea, vor participa reprezentanţi ai instituţiilor implicate în procesul de elaborarea, implementare, monitorizare sau raportare a rezultatelor Strategiei Naţionale pentru incluziunea cetăţenilor români aparţinând minorităţii rome şi reprezentanţi ai societăţii civile.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință