Educatie

Vâlcea: Târg de oferte şcolare pentru elevii de gimanziu, timp de două zile la mall-ul din Râmnic

Viitorii absolvenţi de gimnaziu din Vâlcea sunt aşteptaţi începând de joi la Târgul ofertelor educaţionale ale liceelor din judeţ pentru anul şcolar viitor

Viitorii absolvenţi de gimnaziu din Vâlcea sunt aşteptaţi începând de joi la Târgul ofertelor educaţionale ale liceelor din judeţ pentru anul şcolar viitor, manifestare organizată de Inspectoratul Şcolar Judeţean şi Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională cu scopul de a-i ajuta pe elevii de clasa a VIII-a să-şi aleagă şcoala potrivită pentru continuarea studiilor.

Reprezentanţii IŞJ Vâlcea au precizat că târgul va fi deschis timp de două zile, la centrul comercial din nordul municipiului reşedinţă, pe lângă elevi şi părinţii lor fiind invitaţi să participe şi agenţi economici, precum şi parteneri ai unităţilor de învăţământ din judeţ.

„Evenimentul constă în promovarea ofertei educaţionale pentru anul şcolar 2022-2023 a tuturor liceelor din judeţul Vâlcea şi se derulează pe parcursul a două zile, 19 şi 20 mai 2022. Târgul ofertelor educaţionale învăţământ liceal este una din activităţile Proiectului judeţean „Paşi spre viitor” derulat de Inspectoratul Şcolar Judeţean Vâlcea şi Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Vâlcea în anul şcolar 2021-2022 şi care are drept scop orientarea şcolară şi profesională a elevilor de gimnaziu în vederea alegerii unui profil liceal adecvat nevoilor fiecăruia. Ne dorim ca acest eveniment să devină un reper pentru elevii care doresc să urmeze cursurile liceale, dar şi un loc în care întreaga comunitate vâlceană să aibă posibilitatea de a cunoaşte oferta şi specificul fiecărui liceu, inclusiv oportunitatea de a interacţiona cu elevii şi cadrele didactice ale acestora”, au transmis reprezentanţii ISJ Vâlcea.

Târgul se va deschide joi, de la ora 10.00, la Shopping City Râmnicu Vâlcea, pe parcursul întregii zile aici urmând să aibă loc şi programe artistice oferite de elevii unor unităţi de învăţământ din judeţ.

Lasă un răspuns Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință

Exit mobile version