Connect with us

News

Vacanta a luat sfarsit! „Si eu m-am nascut in Romania” revine!

De acum inainte, in fiecare sambata dimineata, incepand cu orele 10.30, avem intalnire la National TV, in emisiunea „Si eu m-am nascut in Romania”.
Emisiunea „Si eu m-am nascut in Romania” intra in grila National TV din 6 septembrie. Gazdele emisiunii vor fi aceeasi actori de marca: Zita Moldovan si Sorin Sandu. In fiecare sambata, de la 10.30. Zita si Sorin va asteapta cu informatii de actualitate, interviuri, reportaje, muzica si concursuri.
Politicieni, diplomati sau artisti vor fi invitatii jurnalistei Irina Sandu in platoul emisiunii si vor descrie lumea diversa a romilor. Si aceasta pentru ca subiectele sunt altceva decat scandal!

Zita Moldovan

Inca din anul doi de facultate, Zita Moldovan a colaborat cu studioul teritorial al TVR Cluj, realizand o emisiune cu si despre romi, iar aceasta a fost doar inceputul.
La fel ca si cel care ulterior i-a devenit coleg de prezentare, actorul Sorin Sandu, Zita Moldovan a primit cu entuziasm propunerea de a prezenta la nivel national o emisiune ce incearca sa schimbe preconceptiile majoritarilor despre etnia roma din Romania.
Emisiunea „Si eu m-am nascut in Romania” reprezinta pentru actrita Zita Moldovan unul dintre cele mai importante proiecte in care este implicata.

Sorin Sandu

Despre proiectul TV in care este implicat in prezent, emisiunea „Si eu m-am nascut in Romania”, Sorin Sandu spune ca il motiveaza si mai mult sa gaseasca modalitati prin care sa-i convinga pe cei din jur ca romii au un fond sufletesc bun, cu totul si cu totul deosebit. In paralel cu televiziunea, actorul Sorin Sandu este foarte implicat in proiectele Teatrului Masca, unde il puteti vedea in spectacole precum „Comedia erorilor”, „Acul cumetrei Gurtan”, „Cafeaua” si altele.

Irina Ursu

Jurnalista este licentiata in Comunicare si Relatii Publice (SNSPA-2009) si a absolvit masterul de Studii Europene si Etica Relatiilor Internationale (Universitatea Bucuresti, Facultatea de Filozofie, 2012). In anul 2011 a inceput sa realizeze seria de interviuri-portret cu etnici romi, care s-au afirmat in diferite domenii, la emisiunea „Si eu m-am nascut in Romania”.
Ne revedem sambata, 6 septembrie 2014, ora 10.30, la National TV.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință