Connect with us

Educatie

USAMV Bucureşti anunţă deschiderea sesiunii de admitere 2024. Peste 5.500 de locuri

Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti (USAMV Bucureşti) a anunţat luni deschiderea sesiunii de vară a concursului de admitere la cele şapte facultăţi, oferind 2.250 de locuri finanţate de la buget şi 3.375 de locuri cu taxă.

Dosarele de admitere pot fi depuse în perioada 8 – 26 iulie pentru programele de licenţă, pentru programele de master în perioada 3 – 17 iulie, iar pentru programele de doctorat în perioada 9 – 13 septembrie.

Universitatea are 31 programe de licenţă, 33 de programe de master şi şapte domenii de doctorat.

Potrivit unui comunicat, admiterea la studii universitare are loc în perioada 8 – 26 iulie, iar la studii universitare de master între 3 – 17 iulie la programele de studii organizate de Facultatea de Agricultură, Facultatea de Horticultură, Facultatea de Ingineria şi Gestiunea Producţiilor Animaliere, Facultatea de Îmbunătăţiri Funciare şi Ingineria Mediului, Facultatea de Biotehnologii, Facultatea de Management şi Dezvoltare Rurală.

Admiterea la studii universitare de licenţă şi master are loc în perioada 8 – 22 iulie la programul de studii Medicină Veterinară – pentru studii în limbile română, engleză şi franceză.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință