Connect with us

Educatie

Universitatea Transilvania din Braşov a prelungit perioada de înscrieri la examenele de admitere

 Perioada de înscrieri pentru concursul de admitere la Universitatea Transilvania din Braşov (UTBv) a fost prelungită, din cauza dificultăţilor întâmpinate de absolvenţi la eliberarea documentelor şcolare necesare, a informat, marţi, prorectorul cu relaţii publice, prof.dr. Liliana Rogozea.

„Având în vedere situaţia specială din acest an şi dificultăţile întâmpinate de unii candidaţi în privinţa eliberării documentelor şcolare necesare înscrierii la facultate, perioada de înscrieri pentru concursul de admitere se prelungeşte cu trei zile, până în data de 18 iulie, ora 13.00”, a precizat sursa citată.

Pentru anul universitar 2020-2021, sunt disponibile, în total, pentru studii universitare de licenţă cu frecvenţă 2.850 de locuri finanţate de la buget şi 3.200 de locuri în regim cu taxă, iar pentru învăţământ la distanţă sau cu frecvenţă redusă, peste 1.300 de locuri cu taxă.

Detalii despre locurile alocate candidaţiilor de etnie romă la nivel naţional găsiţi aici: Repartizarea preliminară a locurilor pentru tinerii romi în anul universitar 2020 – 2021

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință