Connect with us

Educatie

Universitatea Ovidius din Constanţa îşi prezintă oferta educaţională

Universitatea Ovidius din Constanţa (UOC) organizează, în perioada 20 martie – 20 mai 2024, o nouă ediţie a campaniei de promovare a ofertei educaţionale – Zilele Porţilor Deschise, la care sunt aşteptaţi să participe liceeni din judeţele Constanţa, Tulcea, Călăraşi, Ialomiţa, Buzău, Galaţi, Brăila, Vrancea.

„Având în vedere succesul de care s-a bucurat ediţia din anul precedent a Zilelor Porţilor Deschise, în care peste 1750 de elevi din mai mult de 40 de licee din întreaga regiune au vizitat, alături de profesorii lor, universitatea noastră, suntem pregătiţi să îi întâmpinăm, şi în acest an, pe liceenii interesaţi de oferta educaţională a celor 16 facultăţi.

Începând de astăzi, timp de două luni, tinerii vor avea posibilitatea să ne cunoască şi să intre în dialog cu cadre didactice şi studenţi, care le vor prezenta programele de studii, disciplinele studiate, oportunităţile de a obţine burse în străinătate, spaţiile de cazare şi alături de care vor vizita săli de curs şi laboratoare din facultăţile pe care îşi doresc să le urmeze”, precizează conf. Univ. Dr. Dan-Marcel Iliescu, rectorul UOC.

Programarea vizitelor grupurilor de elevi şi cadre didactice însoţitoare poate fi realizată accesând link-ul https://forms.gle/3c8D5yeQPzcmtsPy8.

Detalii suplimentare despre oferta educaţională a tuturor facultăţilor din cadrul UOC sunt disponibile pe website-ul dedicat admiterii –
https://admitere.univ-ovidius.ro/, prin intermediul căruia vă putea fi realizat şi accesul la platforma de admitere.

Pentru sesiunile de admitere din lunile iulie şi septembrie 2024, tinerii se vor putea înscrie online, la studii universitare de licenţă, master sau doctorat, în funcţie de rezidenţă – în calitate de: cetăţeni români,UE, SEE, CE; români de pretutindeni; cetăţeni internaţionali.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință