Connect with us

Educatie

Universitatea Ovidius din Constanţa: A doua sesiune de admitere pentru anul universitar 2023-2024

La Universitatea Ovidius din Constanţa (UOC) începe luni, 4 septembrie 2023, sesiunea de toamnă la admiterea pentru programele de licenţă şi de master din cadrul celor 16 facultăţi.

Sunt scoase la concurs peste 1900 de locuri la cele 81 de programe de studii universitare de licenţă şi mai mult de 1800 de locuri pentru 61 de programe universitare de master. Acestora li se adaugă locurile speciale pentru românii de pretutindeni şi cetăţenii străini cu plata taxelor şcolare în valută, perioada generală a sesiunii de admitere fiind 4 – 15 septembrie 2023, în funcţie de calendarul fiecărei facultăţi.

Printre noutăţile pe care le aduce sesiunea de admitere din luna septembrie se numără două programe de master: Consilierea şi managementul serviciilor de asistenţă socială – în domeniul Asistenţă Socială – domeniu nou înfiinţat, şi Consiliere şi intervenţie psihopedagogică în şcoala incluzivă – în domeniul Ştiinţele Educaţiei.

La toate cele 16 facultăţi ale UOC, înscrierea candidaţilor cetăţeni români, UE, SEE, CE se va realiza exclusiv online, pe platforma https://admitereonline.univ-ovidius.ro/, iar românii de pretutindeni (români şi etnici români, cu domiciliul stabil în străinătate, conform actului de identitate) se pot înscrie prin platforma dedicată https://admitereonlinerp.univ-ovidius.ro/.

Toate informaţiile legate de sesiunea de admitere din luna septembrie 2023 pot fi accesate la https://admitere.univ-ovidius.ro/, fiind, de asemenea, disponibile pe site-urile facultăţilor.

Sesiunea de admitere pentru studii doctorale are loc în perioada 7 – 19 septembrie 2023, când vor avea loc înscrierile, pe platforma https://admitereonline.univ-ovidius.ro/, concursul de admitere şi înmatricularea candidaţilor admişi. La cele 7 şcoli doctorale, cu 8 domenii de studii de doctorat, sunt scoase la concurs peste 110 locuri.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință