Connect with us

Educatie

Universitatea din Craiova: Au început înscrierile online pentru admitere la programele de licenţă şi master

La Universitatea din Craiova au început înscrierile online pentru admitere la programele de licenţă şi master prin intermediul platformei https://evstud.ucv.ro, care va rămâne deschisă până în data de 17 iulie 2023.

„Calendarul de admitere diferă în funcţie de ciclul de studii. Astfel, înscrierea pentru programele de licenţă se va încheia în data de 17 iulie 2023, iar pentru programele de master în data de 14 iulie 2023. Pentru a veni în sprijinul candidaţilor, Universitatea din Craiova optimizează şi simplifică în permanenţă procesul de admitere. Este cel de-al şaptelea an în care admiterea se face prin intermediul platformei electronice EvStud dezvoltată de Departamentul nostru de Informatică şi Comunicaţii. Unul dintre avantajele unice în România ale sistemului nostru este acela că, odată încărcate documentele în platforma EvStud, acestea pot fi folosite şi în cadrul altor sesiuni de admitere. Spre exemplu, în cazul înscrierii la un program nou în anul următor sau al înscrierii la un program de master după absolvirea unui program de licenţă, precum şi la înscrierea la doctorat, nu este necesară reîncărcarea documentelor, acestea fiind recunoscute de sistem şi validate”, a transmis conducerea Universităţii din Craiova.

Platforma poate fi utilizată atât de studenţii români cât şi de cei străini, precum şi de elevii claselor a XII-a care îşi vor completa dosarul de admitere cu adeverinţa sau diploma de absolvire, precum şi foaia matricolă, după susţinerea examenului de Bacalaureat.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință