Connect with us

La zi

Universitatea Bucureşti: 2.129 de locuri la licenţă, 4.936 la master şi 681 la doctorat

Facultăţile Universităţii din Bucureşti pun la dispoziţia candidaţilor la a doua sesiune a admiterii 2.129 de locuri la licenţă, 4.936 la master şi 681 la doctorat, informează UB.

În ceea ce priveşte admiterea la studiile universitare de licenţă, dintre cele 2.129 de locuri, 246 sunt la buget şi 1.883 la taxă.

Mai sunt 5 locuri pentru romi (la buget) și 3 locuri taxă (pentru toţi candidaţii) la limba romani, pentru examenul din luna septembrie 2019, la Facultatea de Limbi Străine, Universitatea București.

Înscrierile au loc în perioada 5 – 9 septembrie 2019 la Facultatea de Limbi si Literaturi Străine – Universitatea din București, Strada Pitar Moș, nr. 7-13. Un coleg rom va fi din partea secţiei la înscrieri.

Facultăţile care organizează admitere în sesiunea de toamnă pentru studiile de licenţă sunt Administraţie şi Afaceri, Chimie, Drept, Filosofie, Fizică, Geografie, Geologie şi Geofizică, Istorie, Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării, Limbi şi Literaturi Străine, Litere, Sociologie şi Asistenţă Socială, Ştiinţe Politice, Teologie Baptistă, Teologie Ortodoxă „Justinian Patriarhul” şi Teologie Romano-Catolică.

„În ceea ce priveşte modalitatea de admitere, fiecare facultate a decis asupra propriei forme de concurs: admiterea pe bază de examen, admiterea pe baza mediei de la Bacalaureat şi eseu motivaţional, admiterea pe baza unei formule mixte şi admiterea pe baza mediei de la Bacalaureat”, precizează UB într-un comunicat.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință