Connect with us

Educatie

Universitatea Babeş-Bolyai: Program academic de licenţă în Informatică Economică la Arad

Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB) va începe din anul universitar 2024-2025 un program academic de licenţă (forma ID) în Informatică Economică la Arad (prin cea mai mare facultate de specialitate din ţară şi cea mai bine poziţionată în domeniu din România în multe rankinguri internaţionale, şi anume Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor).

Prezenţa UBB la Arad vine ca urmare a invitaţiei autorităţilor locale pentru a contribui, alături de cele două universităţi publice deja existente în oraş, la stabilizarea tinerilor în oraş şi la atragerea de resursă umană din regiune. Noul program al UBB are acest potenţial, reunind două domenii de vârf în lumea de astăzi, şi anume ştiinţe economice/businessul şi informatica.

Infrastructura fizică (ex. săli de curs etc.) va fi asigurată de Universitatea Vasile Goldiş din Arad, în baza parteneriatului încheiat cu UBB, în contextul sprijinului acordat şi de fundaţia comunitară care susţine universitatea din oraş şi care reuneşte autorităţile şi instituţiile educaţionale şi culturale majore din Arad.

Programul va fi lansat şi în cadrul unei conferinţe de presă ce va fi avea loc în data de 13 iunie 2024, la Universitatea Vasile Goldiş din Arad.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință