Educatie

UMF Craiova organizează admitere pentru 425 locuri la buget şi 340 locuri cu taxă. 4 locuri sunt alocate candidaţilor romi

UMF din Craiova organizează concursul de admitere pentru 425 de locuri la buget şi 340 de locuri cu taxă

Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) din Craiova organizează concursul de admitere pentru 425 de locuri la buget şi 340 de locuri cu taxă.

Potrivit reprezentanţilor UMF Craiova, dintre acestea, 10 locuri sunt destinate absolvenţilor proveniţi din sistemul de protecţie socială, 23 locuri sunt destinate absolvenţilor de licee din mediul rural, 4 locuri pentru candidaţii de etnie romă şi 3 locuri persoanelor cu dizabilităţi.

Programele de studii din oferta UMF Craiova sunt: Medicină (în cadrul Facultăţii de Medicină); Medicină Dentară şi, respectiv, Tehnică Dentară (în cadrul Facultăţii de Medicină Dentară), Farmacie (în cadrul Facultăţii de Farmacie); Asistenţă Medicală Generală, Balneofiziokinetoterapie şi Recuperare, Radiologie şi Imagistică (în cadrul Facultăţii de Moaşe şi Asistenţă Medicală).

Candidaţii se pot înscrie exclusiv online în perioada 11-17 iulie. Candidaţii la Facultatea de Medicină şi la Facultatea de Medicină dentară (programul de studii Medicină dentară) vor susţine concursul pe 24 iulie şi candidaţii la programele oferite de Facultatea de Farmacie, Facultatea de Medicină dentară (program de studii Tehnică dentară) şi Facultatea de Moaşe şi Asistenţă medicală vor susţine concursul pe 27 iulie.

„Studenţii UMF Craiova sunt cazaţi în cele trei cămine ale Universităţii, în condiţii moderne, conforme celor mai înalte standarde, beneficiază de bibliotecă substanţială, au acces la cele mai importante publicaţii din bazele de date internaţionale, învaţă în laboratoare dotate cu echipamente de ultimă generaţie, se pregătesc în Centrul de simulare, desfăşoară stagiile de practică de specialitate în cele mai mari spitale din Oltenia. De asemenea, bobocii sunt aşteptaţi să facă parte din societăţile studenţeşti, adevărate motoare ale vieţii universitare craiovene”, informează reprezentanţii UMF Craiova.

Lasă un răspuns Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință

Exit mobile version