Connect with us

Educatie

UMF Cluj: Cursuri de pregătire şi examen de simulare a admiterii

Universitatea de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu” din Cluj-Napoca organizează cursuri de pregătire şi examen de simulare a admiterii pentru candidaţii din sesiunea de admitere 2022

Universitatea de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu” din Cluj-Napoca organizează cursuri de pregătire şi examen de simulare a admiterii pentru candidaţii din sesiunea de admitere 2022.

„Universitatea de Medicină şi Farmacie ‘Iuliu Haţieganu’ din Cluj-Napoca organizează şi în acest an cursuri de pregătire şi examen de simulare a admiterii pentru toate programele de studiu, nivel licenţă. Viitorii candidaţi la examenul de admitere 2022 vor avea posibilitatea să aprofundeze materia, să îşi testeze cunoştinţele şi să se familiarizeze cu atmosfera şi condiţiile de la un concurs de admitere. Cursurile de pregătire vor avea loc online, în fiecare sâmbătă din luna aprilie, iar cei interesaţi se vor putea înscrie online pe site-ul universităţii, până la data de 18 martie 2022”, se arată într-un comunicat trimis, luni, de UMF Cluj-Napoca.

Potrivit sursei citate, după înscriere, fiecărui candidat i se va genera un cont individual care îi va asigura accesul pe platforma pe care vor avea loc cursurile, iar cursurile de pregătire vor rămâne la dispoziţia celor înscrişi şi vor putea fi accesate în orice moment, până la data examenului de simulare.

De asemenea, universitatea pune la dispoziţia viitorilor candidaţi la examenul de admitere şi teste de admitere de Biologie, Biologie vegetală, Chimie organică şi Chimie anorganică.

„Examenul de admitere în universitatea noastră reprezintă o probă complexă de testare a cunoştinţelor candidaţilor. An de an, exigenţa creşte, demersul fiind necesar pentru selectarea celor mai potriviţi candidaţi pentru viitorul sistemului naţional de sănătate. Ne bucură interesul constant al tinerilor pentru profesiile medicale şi farmaceutice şi ne străduim să le oferim cele mai bune condiţii de studiu”, a declarat rectorul UMF „Iuliu Haţieganu”, prof. dr. Anca Dana Buzoianu, citată în comunicatul menţionat.

Examenul de simulare a admiterii pentru anul universitar 2022-2023 se va desfăşura în data de 7 mai, în format fizic, în amfiteatrele universităţii, dacă situaţia epidemiologică o va permite, iar concursul de admitere va avea loc în 23-24 iulie.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință