Connect with us

Social

Tupeu de primar: Evacuare de case si exilare din oras

Cu asta ameninta Dorin Florea, primarul municipiului Targu Mures, pe romii din Valea Rece. Acest primar este nemultumit ca strada unde traiesc cateva sute de romi s-a transformat dupa spusele acestuia, intr-un focar de infectie.
Chiar de Ziua Internationala a Romilor, Dorin Florea a transmis un mesaj inedit etnicilor romi care stau pe strada Valea Rece. Primarul e suparat foc pe locuitorii acestei strazi si spune ca orasul a facut ”sacrificii” pentru ca romii sa aiba un trai mai bun si ca drept multumire acestia nu se obosesc nici macar sa adune gunoiul din jurul lor.

Primarul si solutia

”M-am zbatut pentru locuri de munca pentru ei, m-am zbatut pentru a avea cat de cat un trai civilizat, le-am dus apa, le-am facut spalatorie. Si am pretentia de la Tiganul ala sa mearga la ala de langa el si sa spuna, nu mai arunca pentru ca ne pereclitezi noua situatia acceptata in Targu Mures” a declarat Dorin Florea.

Amenintarea primarului

In cazul in care romii din Valea Rece nu se conformeaza la regulile acestea, primarul este decis sa ia masuri extreme fata de romi.
”Ii anunt acum foarte clar: sa-si stranga Satrele si sa se duca cat vad cu ochii, pentru ca groapa de gunoi se va inchide, cei care s-au stabilit aici si nu sunt din Targu Mures si care traiesc de pe groapa de gunoi sa uite de aceste lucruri.
Toate ghenele de gunoi vor avea sistem antifurt, pentru ca nu mai au ce sa caute la umblat si voi umbla dupa ei in tot orasul, unde va fi unul cu caruta la furat sau ceva, voi pune politistii sa umble dupa ei, daca asta au vrut asta vor avea” a declarat primarul din Targu Mures.

Lucian Ionescu

 

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință