Connect with us

La zi

Trenurile de metrou vor circula toată noaptea, de Înviere. Grafic de weekend şi sărbători legale în minivacanţa de Paşti

Circulaţia trenurilor de metrou, în perioada 1 – 6 mai, se va desfăşura conform graficelor pentru zilele de weekend şi sărbători legale, iar în noaptea de Înviere programul va fi continuu, a anunţat Metrorex într-un comunicat de presă..

„În perioada 1 – 6 mai 2024, trenurile de metrou vor circula pe toate magistralele, conform graficelor pentru zilele de weekend şi sărbători legale. În noaptea de Înviere, 4/5 mai 2024, trenurile de metrou vor circula între orele 23:00 – 1:00 la un interval de aproximativ 10 minute, iar de la ora 1:00 până la ora 5:00, la un interval de circa 20 minute. În situaţia înregistrării unor fluxuri mai mari de călători vor fi introduse în circulaţie trenuri suplimentare”, se precizează în comunicat.

Potrivit sursei citate, accesul în metrou cu foc deschis (lumânări aprinse, candele aprinse etc) este strict interzis pentru evitarea oricăror evenimente nedorite.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință