Connect with us

Social

Topul căutărilor amuzante pe eMag în 2021: Românii doresc fraier electric sau duh din lampă

eMag a alcătuit, la final de an, un top al celor mai amuzante căutări înregistrate pe platforma de cumpărături online

eMag a alcătuit, la final de an, un top al celor mai amuzante căutări înregistrate pe platforma de cumpărături online, de la lucruri imaginare la unele abstracte, care nu se pot cumpăra de pe internet.

„2021 a adus şi mai mulţi oameni în online, care s-au întrecut în căutări pe eMAG şi anul acesta. Cum pregătirile pentru anul viitor sunt în toi, iar eMAG ţine cont de dorinţele clienţilor, s-a uitat ce au mai căutat ei pe parcursul anului pentru a vedea cum ar putea îmbunătăţi oferta”, se arată într-un comunicat al retailerului online.

La categoria „Supradoză de imaginaţie”, oamenii au căutat: „set de degete pentru a juca că să nu îţi transpire; iepure cu tot cu mustăţi şi cu urechi şi cu codiţă care are oiciorus norocos pentru a câştigă şi eu la loto să am bani de o nevasta că nevasta mă bate şi îmi ia baniiii; baţi care se face mai mare mai mic de metal; doresc nişte chiloţi de pus că să stea burtă strânsă; cartofi prăjiţi pe luna precum salariu’ lu’ parlam; coduri pe care le pui pe fortnite că să iei skinur; costun de silicon care face să pară că ai muşchi”.

Categoria „Întrebam şi eu”: „distanţă rutieră bucureşti rasuceni; bună ziua, caut un capac pentru spălătorul de far dreapata la un skoda superb din 2013, am tot căutat pe net dar nu găsesc pentru partea dreapta, mă puteţi ajută?; ce prefix are jud CÄLÄRAŞI; google vremea bacău; casă vânzare în com scoarţa”.

Categoria „It’s complicated”: „tigaie în care să poţi găti când nu vrea nevasta; haideţi va rog io mă aşteaptă nevastamea; vreau să îmi spioneze soţul dacă are amanta ce microfon găsesc să îl coş în haina; bărbatul care şi-a confumdat nevasta cu ppoezia; nevasta pentru fiul meu, vlad; lenjerie pat matrimonial fcsb; boluri apă pentru câini cu urechi lungi”.

Categoria „Cum nu aveţi?!”: „prezervative cu sarmale, bătaie, broaşte de baltă, masă gravitaţională, fraier electric, smecherometru, fraieră transparenţă, miros incaltamninte, foloweri pe tiktok, robot de făcut mujdei, stimulator pinguin”.

Categoria: „Încercarea moarte n-are”: „duh din lampa emag genius; foamee; chestie care pui telefonul când faci tiktokuri; piscină dezumflabila pentru aia mici care să se umfle singură şi care să fie mai mare decât ei; nevasta donvlabila; hrană pentru pisici că să le fac mai grase, prezervativ cu ţepi; salamuri cârnaţi şuncă şi carne; ring for sex genius”.

Top 10 căutări eMAG în aceest an: iphone 12, iphone 11, samsung, iphone, laptop, placa video, l’oreal paradise, căşti, lustra, telefon.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință