Connect with us

Social News

Târgul de Crăciun „West Side Christmas” din Parcul Drumul Taberei

Aflat la a doua ediţie, târgul este organizat de UNTOLD Universe şi va fi deschis până în data de 27 decembrie

Târgul de Crăciun „West Side Christmas” din Parcul Drumul Taberei din Bucureşti se află în perimetrul lacului, care este secat. Aflat la a doua ediţie, târgul este organizat de UNTOLD Universe şi va fi deschis până în data de 27 decembrie, zilnic, începând cu orele 12.00, până la 22.00, în timpul săptămânii, iar pe 30 noiembrie, 1 decembrie şi în weekend până la ora 23.00, accesul fiind gratuit.

Una dintre surprizele acestei ediţii o constituie perdeaua de lumini care va îmbrăca podul suspendat din Parcul Drumul Taberei. Aceasta va fi cea mai mare perdea decorativă montată în ţara noastră, cu o lungime de peste 100 de metri, fiind suspendată la o înălţime de până la 50 metri. Pentru realizarea ei, organizatorii au lucrat cu o companie internaţională care operează astfel de instalaţii în Asia, Ţările Nordice şi SUA, una din cele mai emblematice locaţii în care se montează astfel de decoraţiuni fiind Rockefeller Center New York.

Cei mici, dar şi cei mari se vor putea bucura, într-o atmosferă de basm, de momente artistice, ateliere, decoraţiuni, dar şi de cele mai gustoase preparate tradiţionale la care vor fi prezenţi peste 70 de comercianţi. Atmosfera de basm va fi completată de bradul, roata înaltă de peste 30 de metri, coloratul carusel şi patinoarul de 660 metri pătraţi amenajat în cuva lacului. Accesul la patinoar se va putea face separat, zilnic, începând cu ora 10.00.

Pe lângă atracţiile specifice unui târg de Crăciun, în acest an a fost dezvoltat şi un concept original care include personaje şi poveşti.

„West Side Christmas Market” va fi locul magic unde ia viaţă spiritul sărbătorilor de iarnă. Aici, o echipă formată din cei mai pricepuţi elfi, Cookie – cea mai tânără din echipă şi coordonatoarea elfilor şi Chef – un tânăr bucătar aspirant, îi va întâmpina pe toţi cei care vor trece pragul celui mai aşteptat târg de sărbători din Bucureşti.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință