Connect with us

Asul de trefla

Târgul de Crăciun din Arad, în spaţiu mai restrâns faţă de anii anteriori şi cu buget redus

De Revelion cel mai cunoscut artist invitat este din România, cântăreaţa Loredana Groza

Târgul de Crăciun din municipiul Arad se va desfăşura, în acest an, într-un spaţiu mai restrâns faţă de anii anteriori şi cu jumătate din buget, iar de Revelion cel mai cunoscut artist invitat este din România, cântăreaţa Loredana Groza.

Primarul Aradului a anunţat, joi, că se fac pregătiri pentru deschiderea Târgului de Crăciun în 1 Decembrie. Conform edilului, anul acesta târgul se va organiza doar în spatele Palatului Administrativ, respectiv în Parcul Mihai Eminescu, nu şi în faţa clădirii şi pe o stradă laterală (str. Romul Veliciu), cum s-a întâmplat în anii trecuţi.

Târgul va fi deschis până în 8 ianuarie 2023, timp în care vizitatorii vor avea la dispoziţie oferte de la peste 50 de comercianţi care se instalează în căsuţe unde vor vinde preparate culinare, dulciuri, cadouri, jucării, decoraţiuni sau produse artizanale.

Aprinderea iluminatului festiv în oraş va avea loc în seara zilei de 5 decembrie, la ora 19,00, când cei mici sunt aşteptaţi să îl întâmpine pe Moş Nicolae.

Pentru Revelion, Primăria Arad a semnat contract cu Loredana & Banda Agurida, care vor susţine un concert în Piaţa Revoluţiei înainte de jocurile de artificii de la miezul nopţii. Pe scenă vor mai evolua trupele locale Fantazia şi Melting Dice.

În 8 noiembrie, Primăria Arad anunţa că în acest an oraşul va avea iluminat festiv doar în zona centrală şi în principalele sensuri giratorii, iar administraţia va folosi doar instalaţii cumpărate în anii trecuţi şi doar cu becuri LED, pentru a se face economii la energia electrică.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință