Connect with us

Social

Târgul de Carieră Feroviară în România va avea loc în perioada 12 – 14 iunie 2024

Carieră Feroviară în România (CFiR) anunță organizarea, sub egida CNCF CFR SA, cu sprijinul Asociației Industriei Feroviare (AIF) și al Asociației Inginerilor Feroviari din România (AIFR), în parteneriat media cu Agerpres și Club Feroviar, a celei de-a IX-a ediții a Târgului de Carieră Feroviară în România, care va avea loc în perioada 12 – 14 iunie 2024.

Acest eveniment oferă o platformă ideală pentru explorarea oportunităților de carieră în sectorul feroviar și al transportului urban pe șină, într-un format hibrid ce combină interacțiunile online cu cele fizice la Gara de Nord din București.

Cu această ocazie, participanții vor avea șansa unică de a comunica rapid și direct cu reprezentanții unor companii importante, private sau de stat, din domeniul feroviar și al transportului urban pe șină.

Târgul, evenimentul perfect pentru cei care doresc să-și lanseze sau să-și dezvolte cariera în acest sector vital, aduce împreună mai mult de 20 companii de top din diverse sectoare ale industriei feroviare, oferind un spectru larg de oferte de muncă, de la poziții pentru muncitori necalificați, studenți sau proaspăt absolvenți până la roluri pentru tehnicieni, experți și specialiști.

Printre companiile participante, se numără:

  • Tecnic Consulting Enginnering, care este Partener Platinum al evenimentului, este o companie care prestează servicii de proiectare și consultanță, realizând unele dintre cele mai importante proiecte de infrastructură din România, în domeniul feroviar, rutier sau construcții civile;
  • managerul de infrastructură feroviară din România – CNCF CFR SA;
  • organismul tehnic specializat al Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii în domeniul feroviar şi de transport cu metroul – AFER;
  • operatorii de transport feroviar – E-P Rail, Astra Trans Carpatic, DB Cargo Romania, SNTFM CFR Marfă, Express Forwarding;
  • companii de proiectare, consultanță, inginerie și constructoare de infrastructură feroviară – ISPCF, TPF Inginerie, PORR Construct, CONSIS PROIECT, DB Engineering & Consulting, EGIS ROMANIA, STRABAG, Viarom, Baicons Impex;
  • furnizori de produse și servicii pentru calea ferată, infrastructură sau material rulant, precum Knorr-Bremse, Metconf Feralla, voestalpine Railway Systems Romania, VTG Rail Logistics Austria GmbH Viena – Sucursala București, CFR IRLU.

Sectorul feroviar este în centrul tranziției către o Europă verde, cu investiții masive în modernizare și expansiune pentru a îmbunătăți viteza și condițiile de călătorie. Acesta este considerat esențial în reducerea emisiilor de carbon, cu noi tehnologii și electrificare extinsă a liniilor feroviare.

Participarea la Târgul de Carieră Feroviară în România reprezintă o oportunitate excelentă de a interacționa direct cu reprezentanții companiilor din domeniu, de a afla despre proiectele majore din industria feroviară și de a explora perspectivele unei cariere într-un sector în plină dezvoltare – veți descoperi posibilități de calificare, stagiatură, internship și locuri de muncă. În contextul modernizării și expansiunii sectorului feroviar românesc, susținute prin fonduri europene, acest eveniment este esențial pentru oricine dorește să contribuie la viitorul transporturilor în România și Europa.

Pregătiți-vă CV-ul și veniți să vă întâlniți cu reprezentanții unora dintre cele mai importante companii din domeniu. Înscrieți-vă la interviurile online în perioada 12-14 iunie și/sau vizitați Târgul de Carieră Feroviară în România din Gara de Nord București, în zilele de 13 și 14 iunie, pentru a descoperi oportunități de carieră în domeniul feroviar și cel al transportului urban pe șină.

 

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință