Connect with us

Social

Suceava: Standuri de suport pentru persoanele cu diferite vulnerabilităţi de inserţie pe piaţa muncii

AJOFM Suceava organizează vineri, 12 mai 2023, la Iulius Mall Suceava, parter zona centrală, începând cu ora 10, Bursa Generală a Locurilor de Muncă.

Evenimentul va începe la aceeaşi dată, ora 9, la Casa Germană din Rădăuţi şi la ora 10 la Punctul de Lucru din Fălticeni, la Centrul de Educaţie Incluzivă” Sf. Andrei” din Gura Humorului şi la Casa de Cultură din Vatra Dornei.

În spaţiul bursei, alături de angajatorii interesaţi în recrutare de personal, vor fi reprezentate standuri de suport pentru persoanele cu diferite vulnerabilităţi de inserţie pe piaţa muncii: tineri NEETs- viitori absolvenţi ai promoţiei 2023 (în colaborare cu Institutul Bucovina), persoane cu dizabilităţi, etnici romi, refugiaţi din Ucraina, stând pentru înscriere la cursuri de calificare gratuite pentru persoanele fără venituri, precum şi standuri informative referitoare la: ocupare în străinătate prin reţeua EURES, mecanismul de subvenţionare în economia socială, subvenţii pentru angajatori prin ucenicia la locul de muncă, transparenţă şi integritate în administraţia publică- reprezentat de Direcţia Generală Anticorupţie- Serviciul Judeţean Suceava.

Înscrierile angajatorilor pentru participarea la bursă au început deja, oferta pentru bursă trecând de 100 de locuri vacante pe diferite niveluri de studii şi calificări.

Înregistrarea participării angajatorilor la bursă se poate face până joi, 11.05.2023, ora 16, iar detaliile de înscriere sunt prezentate pe pagina oficială Facebook www.facebook.com/ajofmsuceava sau se pot obţine la telefon 0230 523279, 0786290204.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință