Connect with us

Social News

Solicitanţii voucherelor din etapa a III-a a programului „Rabla pentru electrocasnice” le pot valorifica la comercianţi

Lista cu cele aproape 50.000 de vouchere aprobate în cea de-a treia etapă a programului „Rabla pentru electrocasnice” a fost publicată marţi

Lista cu cele aproape 50.000 de vouchere aprobate în cea de-a treia etapă a programului „Rabla pentru electrocasnice” a fost publicată marţi, informează Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM), într-un comunicat de presă.

În această etapă, au fost aprobate 49.412 de vouchere, astfel: 16.728 vouchere pentru categoria aparate de aer condiţionat, inclusiv aparate de aer condiţionat portabile; 23.824 vouchere pentru categoria aspiratoare; 8.860 vouchere pentru categoria uscătoare de rufe.

Potrivit sursei citate, valabilitatea voucherelor este de şapte zile de la data validării acestora de către AFM, termen în care trebuie utilizate la un comerciant validat. Voucherul se poate folosi fie în magazinele fizice, prezentat pe un dispozitiv mobil sau imprimat, fie în magazinele online prin utilizarea codului voucherului în formularul de comandă din site-ul comerciantului.

Solicitanţii aprobaţi în această etapă nu vor mai putea selecta vouchere pentru aceeaşi categorie de electrocasnice pe parcursul acestui an calendaristic. Totodată, tichetul valoric este nominal şi netransmisibil şi nu poate fi utilizat decât de persoana căreia i-a fost emis, în urma înscrierii în aplicaţia informatică.

Beneficiarul are obligaţia de a încărca CI/BI şi declaraţia pe proprie răspundere pusă la dispoziţie de AFM, în aplicaţia informatică, până la momentul utilizării voucherului.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință