Connect with us

Educatie

SNSPA recomandă studenţilor săi vaccinarea anti-COVID

Conducerea Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) a transmis joi studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor universităţii un mesaj prin care face apel la responsabilitate şi le recomandă acestora vaccinarea anti-COVID.

Conducerea Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) a transmis joi studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor universităţii un mesaj prin care face apel la responsabilitate şi le recomandă acestora vaccinarea anti-COVID ca „soluţie” pentru a reduce riscul de infectare cu noul coronavirus sau de dobândire a unor forme severe.

„Ne dorim să începem noul an universitar 2021 – 2022 în format clasic, la sediul nostru din Bulevardul Expoziţiei. Vom evalua toate scenariile şi, în a doua parte a lunii septembrie 2021, vom lua o decizie, în funcţie de situaţia epidemiologică în care se va afla ţara noastră, la acel moment. Considerăm că imunizarea prin vaccinare este cea mai bună cale de apărare de care dispunem în acest moment pentru a lupta împotriva acestei pandemii şi, în acest sens, am susţinut campania de vaccinare de la debutul său. Vaccinarea ne-a oferit speranţa unei ieşiri din pandemie”, afirmă conducerea instituţiei de învăţământ.

Potrivit SNSPA, „peste 80%” dintre profesorii universităţii s-au vaccinat anti-COVID cu schema completă.

„Valul 4-Delta este acum o certitudine pentru România şi, în acest context, vaccinarea este singura soluţie care protejează sănătatea, sănătatea familiilor voastre şi sănătatea comunităţii noastre. Recomandăm studenţilor să se vaccineze, pentru a reduce atât riscul de îmbolnăvire, cât şi riscul de a dezvolta o formă severă a bolii. În plus, autorităţile ne atenţionează că răspândirea variantei Delta, despre care ştim deja că este extrem de contagioasă şi că atacă persoanele cele mai vulnerabile, afectează un număr tot mai mare de tineri, cea mai mare creştere de cazuri de la o săptămână la alta fiind în rândul persoanelor cu vârste cuprinse între 20 – 39 de ani. Cele mai bune urări vouă şi celor dragi, vacanţă plăcută şi aşteptăm cu nerăbdare să vă revedem la toamnă la sediul SNSPA”, au transmis preşedintele Senatului SNSPA, Iordan Gh. Bărbulescu, şi rectorul Remus Pricopie.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință