Connect with us

Social News

Silent Day, pentru copiii cu nevoi speciale – pe 7 decembrie la Târgul de Crăciun din Bucureşti

Însoţitorii copiilor trebuie să prezinte certificatul de handicap

Pe 7 decembrie, la Târgul de Crăciun din Bucureşti este organizată Silent Day, pentru copiii cu nevoi speciale.

„Pentru că Târgul de Crăciun trebuie să bucure toţi copiii, organizăm, în data de 7 decembrie, Silent Day în Piaţa Constituţiei, pentru copiii cu nevoi speciale. În această zi, Târgul de Crăciun va fi adaptat pentru micuţii cu dizabilităţi senzoriale, care nu pot rezista în medii aglomerate, cu mult zgomot, muzică şi jocuri de lumini”, a anunţat primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, vineri, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Astfel, potrivit edilului, între orele 12,00 şi 16,00, muzica va fi difuzată în surdină, va proveni dintr-un singur punct şi nu vor fi aprinse lumini în colţuri diferite.

Totodată, în intervalul orar care le este dedicat, copiii cu dizabilităţi pot beneficia gratuit şi de atracţiile târgului: patinoar, carusel şi roată.

Însoţitorii copiilor trebuie să prezinte certificatul de handicap.

Pentru a facilita accesul micilor vizitatori, echipe ale Primăriei Capitalei se vor afla la târg pentru a răspunde cerinţelor părinţilor astfel încât copiii să aibă o experienţă cât mai plăcută, precizează primarul Capitalei.

Dacă vizitatorii evenimentului din data de 7 decembrie au nevoie de asistenţă specială, PMB îi roagă pe părinţi să sune, înainte de a ajunge, la numărul de telefon 021.9524 pentru a găsi cele mai bune soluţii pentru aceştia. 

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință