Eveniment

„SI EU M-AM NASCUT IN ROMANIA” – UN NOU SEZON, INTR-UN DECOR NOU

ROMII- O ALTA IMAGINE

„Si eu m-am nascut in Romania”, emisiunea in care se vorbeste deschis despre ce inseamna etnia roma si diversitatea acesteia, continua, din toamna, cu un nou format.

Din 7 septembrie, actorii Zita Moldovan si Sorin Sandu, prezentatorii emisiunii, va invita in lumea mereu altfel a romilor. Intr-un decor nou si cu un timp de emisie mai mare, de o ora si 15 minute, telespectatorii vor urmari dezbateri, interviuri si reportaje care aduc sub lumina reflectoarelor romii din Romania.

Noutatea formatului o reprezinta rubricile „La un ceai cu rom” si „O glaso le romenqo”. In platoul emisiunii vor fi invitate persoane publice care vor comenta cele mai importante evenimente care ii au in prim plan pe romi. „O glaso le romenqo” le da cuvintul vorbitorilor nativi de limba romani.

Emisiunea promite sa isi tina publicul conectat la actualitatea roma, prin rubrica „Info Rom”, dar si sa prezinte in continuare traditiile si obiceiurile etniei- „Kestiuni rome”. Informatii inedite despre istoria si cultura romilor aduce rubrica „Stiati ca…”.

Rubrica „Si eu m-am nascut in Romania”, seria interviurilor-portret cu romi de exceptie, care ne fac sa credem ca barierele pot fi depasite, merge si ea mai departe.

Bineinteles, din emisiune nu poate lipsi muzica romilor, o selectie de care se ingrijeste directorul artistic Valentin Rupita.

„Si eu m-am nascut in Romania”, productie a Departamentului Mass Media al Partidei Romilor Pro-Europa, este difuzata la Prima TV sambata, de la ora 15.00!

Lasă un răspuns Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință

Exit mobile version