Connect with us

Si eu m-am nascut in Romania

Și eu m-am născut in România 25.03.2017

Tineri romi de succes pentru un viitor mai bun
Strategie, viziune, planuri fezabile și inițiative curajoase sunt doar câteva dintre temele pe care le vor aborda invitații din platoul rubricii ”La un ceai cu rom”. Sub îndrumarea jurnalistei Nicoleta Ceaușu, reprezentanții Organizației de Tineret a Asociației Partida Romilor Pro-Europa vor dialoga despre viitorul comunităților de romi. Despre mentalități noi, incluziune, asumarea identității, dezvoltare comunitară și proiecte stringente, aflați de la Adrian Berbec- președintele Organizației de Tineret a APRPE, Cristian Priboi-vicepreședintele Organizației de Tineret a APRPE, Rebeca Dobre-voluntară și Andra Hartac-voluntară.
La rubrica ”Kestiuni rome” vă introducem în universul fierarului Ion Fiştic, din Călărași. Acesta practică meșteșugul fierăriei de peste 60 de ani. Bătrânul în vârstă de 85 de ani este și un povestitor carismatic. Ne va amuza cu amintirile din tinerețe, ne va spune cum și-a cucerit soția și ce sfaturi le dă nepoților și copiilor plecați la studii și muncă peste hotare.
Informațiile cu și despre romi sunt nelipsite în cadrul rubricii ”Info rom”. Vă arătăm în premieră imagini de la evenimentul literar dedicat romilor ucrainieni.
Emisiunea ”Şi eu m-am născut în România” îți dă întâlnire în fiecare sâmbătă de la ora 10.30, pe Național TV! Nu lipsi!

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință