Si eu m-am nascut in Romania

Si eu m-am nascut in Romania 24.09.2016

Care sunt vulnerabilităţile și punctele forte ale comunității de romi din județul Mureș, bineînțeles că veți afla sâmbăta aceasta la rubrica ,,La un ceai cu rom”. Invitatul lui Sorin Sandu este Petru Zelariu-președintele PRPE, filiala Mureș. Urmăriți o discuție despre strategii și proiecte care vizează dezvoltarea comunitară dar și cum arată statisticile în privința numărului de locuri de muncă, în privința abandonului școlar dar și cât de atenți sunt romii la capitolul sănătate.
La rubrica ,,Info rom” vă arătăm un istoric al zilei de 24 septembrie atunci când romii jurnaliști de pretudindeni își sărbătoresc activitatea. Tot aici, aflați ce declarații au făcut săptămâna aceasta, oficialii Ungariei și Franței cu privire la statutul copiilor romi în școli și cât de ferm a reacționat în acest sens Comisia Europeană.
La rubrica ,,Kestiuni rome” vă arătăm un reportaj amplu despre viața și activitatea lăutarului de geniu, Grigoraș Dinicu. Ne vorbesc atât de frumos despre maestrul Grigoraș Dinicu, Petrică Pană-violonist și dirijor dar și Alexandru Dinicu-nepotul lui Grigoraș Dinicu.
Nu pierdeți nici rubrica ,,Din arhiva emisiunii” dar și muzică de calitate.
Emisiunea”Și eu m-am născut în România”, vă așteaptă sâmbătă de la ora 9.30, pe Național TV!

Lasă un răspuns Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință

Exit mobile version