Connect with us

Si eu m-am nascut in Romania

Si eu m-am nascut in Romania 20.02.2016

Aniversează sau comemorează România 160 de ani de la dezrobirea romilor? Ce a însemnat ieșirea din robie a romilor, după 500 de ani, aflați sâmbătă în ediția specială a emisiunii ”Și eu m-am născut în România”!
”La un ceai cu rom”, Sorin Sandu îi are ca invitați pe Delia Grigore, Costel Bercuș și Daniel Rădulescu! Cei trei anunță înființarea Federației Democrate a Romilor!
(R)omul care schimbă lumea, dar și Kestiuni rome, sunt rubrici pe care le dedicăm sâmbătă istoriei: citite și…trăite! Doctorul în istorie Petre Petcuț și academicianul Constantin Bălăceanu-Stolnici sunt cei care descriu, altfel decât se știe, romii.

Continue Reading
1 Comment

1 Comment

  1. manole ioan iasi 0758847233

    25 februarie 2016 at 11:54

    teaes bahtalo romale ma numesc Manole Ioan din Iasi cu tot respectul am depus acte la regele romilor Dorin Cioaba le-am trimis prin Fan Curier părinți mei au fost găsiții ca au fost în lagăr în Transmisia eu sunt unicul lor moștenitor multi romi nu știu ce sa făcut cu dosarele noastre a romilor din românia sa faceți dv un reportaj cu domnia sa regele Cioaba ca dacă sa dat în judecata sa poată obține bani și pentru vi și decedați care au murit în chinuri asa mea povestit parintele meu ca-l ținea fără mâncare fără apa bătut și sechestrat nemți violau si copii tatăl meu Manole Gheorghe a cunoscuto pe mama mea care tatal meu a venit bolnav din transmisia ca in anul 1979 a suferit mult astept raspunsul dv

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință