Connect with us

Si eu m-am nascut in Romania

Si eu m-am nascut in Romania 19.11.2016

Viața și cântecul lui Ion Albeșteanu
Sâmbăta aceasta, la rubrica ”Kestiuni Rome” vă spunem povestea lăutarului de geniu Ion Albeșteanu, deopotrivă dirijor, violonist și interpret. Despre viața și cântecul acestuia, vom povesti împreună cu fiul maestrului, Valentin Albeșteanu și redactorul muzical Roxana Gibescu.
Rubrica ”Info Rom” vine cu cele mai proaspete informații din spațiul etniei rome, astfel că în ediția de sâmbătă vă oferim toate detaliile despre cel mai nou concert Mahala Rai Banda care a avut loc de curând la București. Apoi, călătorim prin țară tocmai până la Buhuși în județul Bacău atunci când vă invităm să aflați ce presupune pachetul de Educație Inclusivă de Calitate implementat de UNICEF; s-a alăturat acestei cauze și cântărețul Smiley-ambasador Unicef din anul 2013.
Nici invitații lui Sorin Sandu nu sunt mai prejos; familia Ene ne va vorbi despre credință, activism și tradiții în familiile romilor obișnuiți.
Emisiunea”Și eu m-am născut în România”, vă așteaptă cu multă voie bună și muzică de calitate, sâmbătă de la ora 9.30, pe Național TV!

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință