Connect with us

Si eu m-am nascut in Romania

Si eu m-am nascut in Romania 05.11.2016

Sâmbăta aceasta, la ”R(omul) de zece”, rubrica pe care o așteptați cu plăcere de fiecare dată, vă prezentăm un copil frumos, cu o voce specială. Alexandra Lacatoș în vârstă de zece ani este din Câmpia Turzii și este crescută doar de tatăl ei. Urmăriți sâmbătă o poveste despre legătura specială dintre tată și fiică dar și despre încredere, multă muncă și ambiția de a reuși în lumea muzicii.
Rubrica ”Info rom” vă aduce știri cu și despre spațiul etniei rome. Copiii romi sunt copiii nimănui, asta arată un ultim raport realizat de către ONG-ul Salvați Copiii România, pentru Comitetul European. Cum arată statisticile în privința copiilor romilor când vorbim despre educație, sănătate sau violență, aflați în rubrica de sâmbătă.
Ciclul edițiilor dedicate comunităților de romi din țară a ajuns la final. Ultima pe listă dar nu codașă este comunitatea de romi din Gorj. În ediția de sâmbătă, în platoul emisiunii, vor fi prezenți pentru a dezbate despre dezvoltare comunitară și nu numai: Nelu Pavel-președinte PRPE, filiala Gorj, George Feraru-vicepreședinte PRPE, filiala Gorj, Simona Cărăbineanu-secretar PRPE, filiala Gorj.
Aveți toate motivele să nu schimbați canalul preț de două ceasuri, sâmbătă de la ora 9.30, pe Național TV!

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință